Loading

1185 Budapest, Jegenye fasor 19.

Tel: +36-70-944-0366

info@porlasztos.hu

Hétfő-Péntek: 9:00 – 17:00

Hétfő-Péntek: 9:00 – 17:00
Kérjen Időpontot +36-70-944-0366
1185 Budapest, Jegenye fasor 19.

Izzítógyertya kifúrás

Izzítógyertya kifúrás szakszerűen célszerszámokkal.

Beletört, beszakadt, törött, sérült izzítógyertya kifúrás, kiszedés, kiszerelés, kihúzás, eltávolítás akár az ön műhelyében is, kiszállással.

A motortérbe garantáltan szennyeződés nem kerül.

Ha nem tudja, vagy nem meri kiszedni, mert fél hogy beletöri hívjon minket, segítünk eltávolítani. Kérem, hogy tegyék lehetővé a hozzáférhetőséget.

Izzítógyertya kifúrás-kihúzás kedvező áron!

Mindenki a kedvező árú szolgáltatásokat és termékeket keresi, hiszen ott fogjuk meg a pénzt, ahol csak lehetséges. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a minőséget sem, mert egy olcsó ügyletből könnyen származhat komoly anyagi kár is. Az izzítógyertya kifúrásnál és kihúzásnál is hasonló a helyzet.

Az izzítógyertyák kifúrása, illetve kihúzása során ugyanis könnyedén szennyeződés juthat a motorba, illetve egyéb sérülések is előfordulhatnak, amelyeknek kijavítása komoly összegeket képes felemészteni. Annak érdekében, hogy ilyesmi még véletlenül se fordulhasson elő, érdemes a műveletet egy olyan szakemberre bízni, aki régóta foglalkozik az izzítógyertyák kifúrásával és kihúzásával, emiatt pedig nagy tapasztalattal rendelkezik e téren.

Amennyiben tapasztalt szakemberekre bízná az izzítógyertyák kifúrását-kihúzását, ám a költségek is fontosak, forduljon hozzánk bizalommal, és akár az Ön telephelyén is elvégezzük a műveletet! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!